Biologica
Kontakta oss / Handla


Möt oss på Facebook 
MASSAGEOLJA – Arnica

MASSAGEOLJA – Arnica

En basoljeblandning som innehåller Arnica (som utvinns av Slåttergubbeblommor) och med uppmjukande och värmande eteriska oljor.

Arnicaoljan är värmande och välgörande för muskler som är onda och överansträngda. Kan användas både före och efter träning, långpromenader. Eller om du har ett arbete där du står och går mycket.

Arnicoljan användes vid stukningar, stöt och klämskador åderbråck, svullnader, muskelsträckningar och inflamationer av olika slag. Kort och gott är denna olja användbar för mycket olika skador och i förebyggande syfte. Massageolja utmärkt att använda eftersom den håller musklerna varma så att de inte blir avkylda, spända och stela.


Innehåll: Olivolja, Solrosolja; Kokosfett, Avocadoolja, Arnicaolja, naturligt E-vitamin, Lavandin, Kryddnejlika, Rosmarin, Kajput, Vintergröna

INCI: Olea europea, Helianthus anuus, Cocos nucifera, Persea gratissima, Tocopheryl Acetate, Lavandula intermedia oil, Eugenia caryophyllus flower oil, Rosmarinus officinalis, melaleuca leucadendron, Gaultheria procumbens

Lägg i kundvagn
190 kr (150 ml)
Köp
Finns i lager.« Tillbaka
 
Säker betalning med Payer